De Zeerob

De Zeerob
Streekinformatie
Aanvullende informatie
Prijzen en periodes
Contact
Beschikbaarheid

De Zeerob Informatie

De Zeerob is niet langer te huur.

Het huis is uniek gelegen aan de noordkant van het dorp aan een doodlopende straat waaraan 4 huizen staan. Aan de achterzijde ligt het Badhotel, echter gescheiden van het huis middels een strook bos van ca. 100 meter breed. Aan de voorzijde kijken we uit op de duinen en zien we de karakteristieke watertoren.

Het strand ligt op ca 100 meter en de dorpskern op ca 300 meter. Toch is de ligging zeer rustig. We kunnen rustig stellen dat dit een van de mooiste locaties van Domburg is.

Het huis is gebouwd in 1928 als zomerhuis voor een Haagse familie. De oppervlakte van de begane grond is ca 55 m2 en boven is de oppervlakte ca 45 m2. De inhoud bedraagt ca 300 m3.

Het huis is geschikt voor maximaal 5 personen, bijvoorbeeld een gezin met 3 kinderen. De tuin is ca 600 m2 groot, met een eigen parkeerplaats voor 2 auto’s.

Streekinformatie

Domburg ligt direct aan zee, aan de noordwest kust van Walcheren. Het schone brede zandstrand is natuurlijk de belangrijkste trekpleister van dit dorp. 

Al vele tientallen jaren (generatie op generatie) is Domburg geliefd bij families die een strandvakantie zoeken. Op het strand staan de karakteristieke houten huisjes die dienen om de strandmaterialen op te slaan zoals ligstoelen, windschermen en andere strandattributen. Dit is heel erg handig, daar je dan niet elke dag hoeft te zeulen met alle strandmaterialen. Deze cabines zijn te huur vanaf een periode van een week; wel op tijd reserveren want de verhuurvoorraad is beperkt. Reserveringen via de VVV Vakantiereserveringscentrale, te bereiken op tel. 0031(0)118-582910 (www.vvvwnb.nl). 

Voor de golfliefhebber is er de Domburgse Golf Club (www.domburgschegolfclub.nl). Via de VVV zijn tennisbanen te huur. Ook voor de wandelaar, de fietser (diverse routes over Walcheren) en de natuurliefhebber heeft Domburg veel te bieden. Direct aan het dorp grenst “De Manteling” een van de weinige eikenbossen direct aan zee. In dit gebied bevinden zich diverse buitenplaatsen, zoals Westhove, Berkenbos en Hoogduin.

Door de bijzondere lichtinval is Domburg zeer geliefd bij kunstenaars. Schilders als Piet Mondriaan, Jan Toorop en zijn dochter Charley, Mies Elout-Drabbe, Jacoba van Heemskerck, Ferdinand Hart Nibbrig en de familie Goth, woonden en werkten gedurende jaren in Domburg en omgeving.

Kortom een veelzijdige en inspirerende badplaats met een lange traditie, in stand gehouden door de families die hier al vele generaties komen.

Aanvullende informatie

Begane grond:
L-vormige woonkamer (35m2) met een eikenhouten vloer en een deur naar het terras. Het eetgedeelte heeft ingebouwde kasten. 

Keuken is vernieuwd (2007) en voorzien van Miele afwasmachine, Liebherr koelkast met apart vries gedeelte en apart kookgedeelte met Atag turbo oven en 4 pits gasstel. Tevens is er een Espresso machine (Nespresso cupjes). De aanrecht is van graniet. 
Er zijn van uit de keuken openslaande deuren naar het terras. Er is een kelderkast aanwezig en aan de hal is een separaat toilet.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan de grootste (17,5 m2) voorzien is van een grote ingebouwde kast en een dubbelbed. De twee kleinere slaapkamers (9 m2 elk) hebben vaste wastafels en één kamer heeft een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.

De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel. Tevens staat hier de wasmachine (Miele bovenlader). De zolder is afgesloten voor huurders. 

In de schuur is een fiets aanwezig en voor het beschutte terras is er tuinmeubilair.

Prijzen en periodes

HUURPRIJZEN 2017 / 2018
Laagseizoen
Week €1050-


Middenseizoen
Week €1450,-


Hoogseizoen (schoolvakanties)
Week €1.950,-

Week van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur

Borg €350,-

Er is linnengoed aanwezig. U kunt lakens en handdoeken huren voor EUR 12,50 per persoon.

Kosten verplichte eindschoonmaak € 85
Toeristenbelasting € 1,25 p.p. per nacht.

Contact

Robert Rackwitsz
Bronovolaan 18, 
2597 AZ 'S-Gravenhage

Telefoon: 070 - 32 82 157
Mobiel: 06 - 53 36 23 08
E-mail: robert@rackwitsz.nl